Live Tv en Radio Channels via het internet

 
 

 

Live Tv en Radio Channels via het internet rijzen als paddestoelen uit de grond.

Er zijn grote en kleine channels of stations, het zijn vaak thema channels, die een bepaalde doelgroep hebben.

Over Live Streaming

Uit Wikipedia

Streaming media

Streaming media zijn media die rechtstreeks via computernetwerken (zoals het internet) worden gedistribueerd. Het proces wordt streamen genoemd en wordt gebruikt bij het webcasten en is een populaire distributiemethode bij het op verzoek bekijken van webvideo's. Tijdens het streamen wordt continu een gedeelte van de data in een buffer geplaatst, opdat een programma dit kan afspelen. Hierdoor kunnen de ontvangen media (video en audio) direct geconsumeerd worden zonder dat de gehele uitzending gedownload is.

 

Geschiedenis van het streamen [bewerken]
Lees verder

Het medium wordt al veelvuldig door kerken gebruikt om kerkdiensten uit te zenden.

In de zorgsector zou het ook goed gebruikt kunnen worden en niet te vergeten het onderwijs.

Het medium internet Tv/Radio is de deur naar de wereld, het is zo ver strekkend dat de volle waarde voor velen niet te bevatten is.

Een voorbeeld  hoe dit medium optimaal gebruikt kan worden.

Het is zo makkelijk dat een docent uit het rijke westen colleges geeft aan bv studenten in landen die de middelen niet hebben om docenten die aan de top staan uit te nodigen of in te huren.

Als zo'n docent moet reizen en een hotel of villa moet betalen is het voor deze landen onbetaalbaar, in zulke gevallen kan dit medium een bruikbare oplossing zijn.

Zo leent het medium zich voor tal van zaken, ik zou zeggen starten maar.

Wilt u dit medium gebruiken en weet u niet hoe u moet beginnen,schrijf gerust een mail naar onze redactie info@mietmie.nl en wij verwijzen u  naar onze contact persoon die u dan verder zal helpen.

 

Enkele voorbeelden van radio en tv via het internet.


http://www.jazzradio.com/

http://www.surfmusic.de/euro.htm

http://www.live-radio.net/worldwide.shtml

http://www.youtube.com/NASATelevision

http://www.nasa.gov/multimedia/nasatv/#.UweaZ9IyIcA

 
 
     
 

 
     
     
     
 

 
 

 
     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Home Practice Site About MietMie Our Goal Old Media New media Photography Film en video Radio / Tv MietMie Tv School Channel Webdesign Browsers CMS Hosting Subdomein Livestreaming Netwerken Social Media Community Facebook Skypen For Change Sites Google YouTube Twitter Google Plus Games Flash Webwinkels Webshop Cnet Wikipedia ICT Beveiliging Classroom Zoekmachines Whatsapp MietMie Chat Opleidingen Links Presentatie