De oprichters van Digitale Media MietMie danken iedereen die zich als vriend heeft bevestigd op onze Facebook pagina (digitalemedia mietmie) die als voorbeeld gebruikt wordt voor de lessen sociale-media.

Wij bieden onze excuus aan de mensen die het niet op prijs stelde, nogmaals onze doelstelling is het onderwijs en dan het vak gedeelte sociale media, hoe ga je als kind daarmee om?
Dat houden veel ouders bezig, bang dat hun kind iets verkeerd kan doen op z'n netwerk waar het ook bijna onmogelijk is om het te verwijderen.
Wat wij proberen is om de kinderen ook de positieve kant van digitale en sociale media te laten zien en hun te leren hoe ermee om te gaan.
Zie daarvoor 
www.mietmie.nl voor ons doel en de doelgroep.
Dank U.
 

De redactie. 
MietMie

 

 
     
 

 

 

 

 

 
 

Home Practice Site About MietMie Our Goal Old Media New media Photography Film en video Radio / Tv MietMie Tv School Channel Webdesign Browsers CMS Hosting Subdomein Livestreaming Netwerken Social Media Community Facebook Skypen For Change Sites Google YouTube Twitter Google Plus Games Flash Webwinkels Webshop Cnet Wikipedia ICT Beveiliging Classroom Zoekmachines Whatsapp MietMie Chat Opleidingen Links Presentatie